注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Cecilio Baby

http://weibo.com/ceciliobaby

 
 
 

日志

 
 
关于我

个世上原本就冇事,唸啲人多咗,梗系会出事啦!

网易考拉推荐

《舞动全城》好好睇!  

2007-11-11 21:52:56|  分类: 心思思 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今晚嘟嘟睇完《舞动全城》,真的好好睇啊,哈哈哈···

发现自己好喜欢里面Bernice哦,其实剧中的男女主角真的好似自己啊,虽然我冇sum ying甘犀利,甘勤力去做事,不过她的直接倒是同我好称,我都是一个比较直接啲人,无论是生活学习或者是工作,都系甘。

其實好多時候會覺得自己好宄,明明唔想做啲事卻因為別人啲一兩句說話而不得不證明卑人地睇。自己有時都會覺得甘樣做真啲好傻,如果每一個給我壓力啲人我都要還返卑鋸一個更加大啲disprove啲話,我就真系搞唔定咯。

UNCLE ANG今天到家里來做客,鉅旨意一定要食水餃,于是全家就好似發瘋甘包起水餃唻,食完之后鉅就安樂咗好多,都話我地好好手嗮,鋸明日就要返汕頭了,以后想見鋸真啲就好難咯。

其實人就是甘樣,相處的時候覺得唔自然,等到分開或者失去咗以后先知道以前自己有多么啲唔好,想死啦,覺得自己越來越無聊,系唔系真的應該搵D有意義啲曄做下嘞?

  评论这张
 
阅读(71)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017